Nieuws: ik tekende een boekcontract bij Ambo Anthos

Vorig jaar mei schreef ik in Trouw een érg persoonlijk verhaal over het vroege overlijden van mijn ouders. Ik beschreef hoe het is om het op jonge leeftijd zonder vader en moeder te stellen en hoe ongemakkelijk het soms kan zijn in onze gelukmaatschappij om een heleboel verdriet met je mee te zeulen. Blij en vrolijk zijn lijkt soms haast een verplichting, maar wat als het leven je een paar klappen flinke klappen uitdeelt?

Ik kreeg er ontzettend veel reacties op. Emails, Facebookberichten, telefoontjes. Tussen een van die berichten zat een mail van uitgeverij Ambo | Anthos. Of ik interesse zou hebben om dit thema verder uit te diepen.

Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken.

En dus werk ik momenteel aan een boek, waarin ik onderzoek hoe we in een tijdperk van Instagram en maakbaarheid eigenlijk nog kunnen rouwen.

Wordt vervolgd!